söndag 5 juni 2011

Vilken dag!

Oj vilken dag, är helt slut i huvudet, men lärorikt och bra träning för Deli.

Hans kom ut kl 11 för NH träning med Deli och både jag och Sofia har varit fullt fokuserad på honom, och Deli har varit duktig.
Han sa att hon tål väldigt mycket, vilket syndes i vissa moment då han fick "väcka" henne lite.

Redan när han började grunderna i boxen så blev jag tårögd. Alla tankar föll på vackra Charles De Gaulle, jag minns så väl hur vi tränade NH och vilken fin kommunikation vi hade. Hur han följde mig överallt och hur lätt han var att jobba med från marken.
När jag såg Hans ute på ridplanen med Deli och hur han jobbade, kunde jag känna känslan i kroppen nör jag jobbade med Challe, precis som han var med mig, jag såg han framför mig och hur vi utförde alla övningar och alla övningar gick galant. Det var en jobbig känsla, men samtidigt en varm känsla då han var med mig där när Hans tränade Deli.

Och att se hur Deli utför alla moment osv och hur hon reagerar osv så har jag dragit en slutsats att jag har haft världens bästa läromästare i Challe, han har verkligen lärt mig mycket inom NH då han var så lätt att jobba med och så snabb i signalerna.

Att se Hans jobba med henne, kunde jag känna att där gjorde jag så med Challe och just ja, sådär gjorde jag då osv.

Vi har haft en väldigt lärorik dag och det var stor skillnad på Deli när Hans var klar. Nu ska vi fortsätta jobba vidare med våra mål, vi är väldigt taggade för framtiden :)


Igår så var Sofia här, och snacka om roligt vi hade! När vi åkte från stan så hitta Sofia på lite bus så ja höll på vika mig av skratt, fick nästan stanna bilen, så roligt var det, och Sofia hade väl ännu roligare! När vi kom hem så åt vi oss mätta på massa god mat, Sofia grillade såååå braaa! :) Sen fick vi för oss att starta gammoppen och va ute och gasade med den samtidigt som vi letade katterna som varit borta i två dagar. När Sofia startade den första gången o körde ivög så fick jag lägga mig ner på backen, så mycket skrattade jag! :)
Sen blev det filmtajm och tog en paus efter en film och tog en biltur med Brunte för att leta katter, vi tog även en sväng mot Skillingen och fick se ett rådjur med tre småa pluttar, som inte alls var gamla, inte mer än en vecka! Och sen fick vi se en ölg som inte uppskattade oss som störde mitt i käket.
Jag har nog aldrig skrattat så mycket någongång som jag gjorde igårkväll. Jag o Sofia har så himla roligt ihop, vi är så himla lika i allt så de är nästan äckligt. Jag har verkligen hittat en super bra vän som jag hoppas alltid kommer finnas vid min sida! :)


Håller på bli galen på att vänta på ett brev från Umeå, vill veta om jag får tid snart eller om det är lång väntetid. Ser fram emot att få höra vad den specialisten säger och tänker. Alltid bra att få höra olika läkares utlåtanden, och detta är den tredje läkaren jag träffar så ska bli intressant.

Nåt jag märkt av är att än fast ja inte gör nåt om dagarna nu, jag rider inget alls och jag överanstränger inte benet för fem öre. Det enda jag gör förutom att röra mig runt i huset osv är den dagliga promenaden med Deli i ca 20 -30 min.
Och igår när jag inte gjort nåt alls på hela dagen då Deli vilade, så ändå på kvällen har jag en enormt värk.

Jag har mindre press på mig nu och tar det mycket lugnare med en häst, jag mår bättre då jag får vila mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar