torsdag 28 april 2011

Härlig dag

Idag har Deli äntligen fått börjat gå ihop med sin man Charles. Sofia kom hit på kvällen så vi röjde lite ris i hagen och sen släppte vi in Deli till Challe, tror båda blev glad av det. Dom får verkligen lära sig att lyfta på fötterna och kolla vars dom går då det är väldigt stenig mark i den hagen dom står i just nu, ska byta hage nån dag får Deli göra av med lite energi, för energin sprudlar ur henne just nu!
Vi skulle gå en kort promenad idag men hon var riktigt laddad och studsade fram, så lekte lite med henne i hagen när jag hade grimskaftet på, så till slut lugnade hon ner sig och kunde skritta längs vägen en kort stund.

Det är rätt roligt att två personer som inte umgåtts på cirka 10-12 år, helt plötsligt hittar tillbaka till varan och umgås som om dom alltid gjort det. Och för 10-12 år sen så var vi inte bästa kompisar heller, utan umgicks rätt sällan ändå. Roligt ibland hur livet blir.

Det märks rätt tydligt hur mycket vissa bryr sig om en efter vissa saker, plötsligt så verkar man inte existera längre och inte finnas, skumt, man verkar bli glömd väldigt fort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar